Lego Venom Robot Zırhı Miles Morales’e Karşı 76276 | Lego | Eğitici Oyuncaklar | Toolstoy
499,99 TL 484,99 TL
3%

Stokta Yok
Saat 14.00'e Kadar     300 TL Üzeri            İnternete
   Aynı Gün Kargo      Ücretsiz Kargo         Özel Fiyat

  

 

LEGO® Marvel Venom Robot Zırhı Miles Morales'e Karşı (76276) ile süper kahraman maceralarını erkek ve kız çocukların çocuklarına verin. Çocuklar, tam eklemeli bir Venom robotu, 2 popüler minifigür ve harika ağ atma aksesuarları içeren buğ atmalı, süper kahramanlı, savaş aksiyonlu yapım setine bayılacak.

İnşa edilebilir hareketli Venom robotunun parçaları, oyuncak parçaları ve bir minifigür tutacağı kadar büyük bölümleri vardır. Göğsü açıldığında, Venom minifigür pilotu için bir kokpit ortaya çıkar. Sette ayrıca elinde 2 ağ atıcı ve inşa edilebilir Venom robot oyuncağının farklı noktalara alınabilen esnek bir ağ 'halatı' taşıyan bir Miles Morales minifigürü bulunur. Çocuklar, bu inşa edilebilen oyun setini, serideki diğer LEGO Marvel robotlarıyla (ayrıca satılır) birleştirerek oyun olasılıklarını daha da genişletebilir. Ekstra dijital eğlence için model severler eğlenebilir ve LEGO Builder uygulamasını kullanarak modelleri 3 boyutlu yakınlaştırabilir, döndürebilir ve ilerlemelerini takip edebilir.

Robotun göğsünü açın, Venom'u içine ve uzaylı asalağına, devasa bir savaş makinesine döndürün! Miles Morales, elindeki atıcılar ve 'halatıyla' aksiyona daldığında, robotun hareketli bacakları ve kolları dönerek Miles'ı pençeleriyle yakalamaya çalıştı. Ama Miles, ağ 'halatını' robotun etrafından atarak kurtulur. Venom Robot Zırhı Miles Morales'e Karşı setiyle savaş aksiyonu hiç bitmez!

LEGO Marvel Venom Robot Zırhı Miles Morales'e Karşı ile Marvel maceralarını, 6 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuk çocuklarına verin. Eklemli parçalar, kolları ve parmakları olan inşa edilebilir bir robot, ayrıca Miles Morales ve Venom LEGO minifigürleri içerir

 

Venom LEGO minifigürü, robotun açılıp kokpitine yerleştirilebilir ve hareketli uzuvleriyle sınırsız oyun ve görüntüleme olanakları ayarlanabilir. İnşa edilebilen LEGO® Marvel oyuncaklarını sevenler, elde edilen 2 ağ atıcı ve Venom robotunun farklı noktalarına alınabilen esnek ağ 'halat' ile rol yapabilir.

 

Geniş LEGO Marvel yapım parçaları koleksiyonu, sınırsız yapım ve oyun olasılığı sunacak şekilde tasarlanmıştır.

 

134 parçalı setle ayarlanabilir ayarlanabilir Venom robotunun boyu 13 cm'dir, bu nedenle efsanevi maceralar için yeterince büyük ama çocuklar her yere yanlarında taşıyabilecekleri kadar küçüktür.

 

Parça sayısı: 134

Kutu ölçüsü: 14,1 x 19,1 x 4,6 cm

Ağırlık: 0,154 kg

 

Benzer Ürünler

Ürünler yükleniyor