Lego İtfaiye Kurtarma Uçağı 60413 | Lego | Eğitici Oyuncaklar | Toolstoy
1.899,99 TL 1.649,99 TL
13%

Sepete Ekle
Saat 14.00'e Kadar     300 TL Üzeri            İnternete
   Aynı Gün Kargo      Ücretsiz Kargo         Özel Fiyat

  

 

İşte 6 yaş ve üzeri çocuklar için etkileyici bir itfaiyeci oyuncağı: Su bırakma fonksiyonu ve 2 su fırlatıcı dahil olmak üzere farklı deneyimlere sahip LEGO City İtfaiye Kurtarma Uçağı. Çift motorlu uçakta ayrıca açılan arka kargo bölmesi ve iki kişilik bir kokpit bulunur. Pilot, yangın söndürücü operatör ve jet çantalı itfaiyeci minifigürlerinin yanı sıra aksiyon dolu oyunlar için bir orman yangını sahnesi içerir.

 

Bu acil durum kurtarma oyuncağı, kolay anlaşılır basılı bir yapım rehberine ve LEGO Builder taşınabilir adım adım 3 boyutlu yapım talimatlarına sahiptir. Burada çocuklar, modelleri inşa ederken yakınlaştırabilir, döndürebilir ve ona bakabilir.

 

LEGO City İtfaiye oyun setleri, kuralsız yaratıcı oyunlar için zengin özelliklerle dolu kara, hava ve su oyuncakları sunar. Çocuklar, daha büyük maceralar için bu itfaiye oyuncak operasyonu, LEGO City serisindeki diğer setlere (ayrıca satılır) seçilebilir!

 

Uzak bir orman yangını kontrolden çıktı! Güçlü LEGO® City İtfaiye Kurtarma Uçağını getirme zamanı. Uçağın su depolarını doldurun ve alevlerle mücadele etmek için gökyüzüne çıkın. Devasa su damlaları dengelemek için alevlerin üzerinden alçak uçun. Sonra güçlü yangın söndürücüleri çıkarın ve alevleri söndürüp günü kurtarmak için fütüristik jet çantalı itfaiyeciyi bırakın. İyi Şanslar!

 

LEGO City İtfaiye Kurtarma Uçağı, 6 yaş ve üzeri çocukların sönme söndürme oyunları oynamaları için çok sayıda olasılık vardır. Bu acil durum kurtarma oyuncağı uçağı, çocuk bir itfaiye uçağı ve orman arızalı sahnesinin yanı sıra pilot, arıza söndürücü operatör ve jet çantalı itfaiyeci minifigürleri yapmaları için gereken her şeyi içerir

 

Çocuklar, oyuncak su bırakma fonksiyonu ve su parçası fırlatıcılarını çalıştırabilir ve jet çantalı itfaiyeci minifigürüyle fütüristik yangın söndürme oyunları oynanabilir. Çocukların modelleri 3 boyutlu olarak yakınlaştırıp döndürebilir, üretim sürecini takip edebilir ve sanal oyun setlerini keşfedip kaydedebilir LEGO Builder çalışmasını başlatabilir.

 

Parça sayısı: 478

Kutu ölçüsü: 45,6 x 28,2 x 6,1 cm

Ağırlık: 0,894 kg

Benzer Ürünler

Ürünler yükleniyor