Lego Yol Silindiri 60401 | Lego | Eğitici Oyuncaklar | Toolstoy
289,99 TL

Sepete Ekle
Saat 14.00'e Kadar     300 TL Üzeri            İnternete
   Aynı Gün Kargo      Ücretsiz Kargo         Özel Fiyat

  

 

Karşınızda şehrin en havalı oyuncak yolu silindiri! Büyük lastikleri ve parlak dönen silindiriyle LEGO City Yol Silindiri, oyuncak kamyon ve inşaat araçlarını yediler için alabilirsiniz. gerçeği gibi oyuncak bir ikaz lambasına ve sürücü minifigürü için bir kokpite sahiptir. 5 yaş ve üzeri yaratıcılık ve hayal gücünü destekleyen bu eğlenceli oyuncak, LEGO City serisinden benzer oyuncaklarla (ayrıca satılır) bir yapılabilir.

Bu oyuncak yolu silindiriyle oynamak çok eğlenceli ama bununla bitmiyor. Çocuklar ayrıca kolay anlaşılır basılı bir yapım rehberi ve LEGO Builder'ın dijital talimatlarla tatmin edici bir yapım deneyimi yaşar. Bu düzenleme yardımcı uygulamayla çocuk modelleri inşa ederken 3 boyutlu görüntüyü yakınlaştırabilir, döndürebilir ve görselleştirebilir.

Çocuklar inanılmaz araçlar ve makinelere göre büyümeler ve LEGO City Harika Araçlar geliştirme programları sayesinde sınırsız yaratıcı oyunlara ilham veren modeller ve eğlenceli karakterlerle bunları keşfetme imkanı bulurlar.

Şehirdeki en havalı yol silindiri ile LEGO® City'nin harika araçlarına yeni yollar yapın. Bu güçlü yol makinesi, mükemmel yol tutuşu için büyük lastiklere ve yollar güçlü bir şekilde düzleştirmek için büyük ve parlak bir silindire sahiptir. Daha sonra baretinizi takın, direksiyona geçin ve bir profesyonel gibi düzleyin. Haydi orada, inşaatın kahramanı!

Büyük lastikleri ve geniş silindiriyle LEGO® City Yol Silindiri, heybetli inşaat araçlarının hayranlarına hitap eder

Çocukların sürücü kabini ve ikaz lambasıyla oyuncak bir yol silindiri inşa etmek için çözmek için her şeyi, ayrıca kürekli ve baretli bir inşaat işçisi minifigürü. Çocuklar, kendi küçük ama hayal gücü büyük LEGO® severler için tasarlanmış bu oyuncak yolu silindiriyle yeni yollar açarken eğlenebilir

Bazı modeller 3 boyutlu olarak yakınlaştırılıp döndürülebilir, yapım sürecini takip edebilir ve sanal oyun setlerini keşfedip kaydedilebileceği LEGO® Builder çalıştırılabilir. Hayali oyunlar seven 5 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar için bu oyuncak yolu silindiriyle minik model severinize sürpriz yapın

 

78 parçalı LEGO® City Yol Silindiri'nin taşınabilir 8 cm, uzunluğu 12 cm, genişliği 7 cm'dir.

 

Parça sayısı: 78

Kutu ölçüsü: 15,7 x 14,1 x 7,1 cm

Ağırlık: 0,166 kg

Benzer Ürünler

Ürünler yükleniyor