Lego Kurbağa Evi 21256 | Lego | Eğitici Oyuncaklar | Toolstoy
1.799,99 TL 1.589,99 TL
12%

Sepete Ekle
Saat 14.00'e Kadar     300 TL Üzeri            İnternete
   Aynı Gün Kargo      Ücretsiz Kargo         Özel Fiyat

  

 

Kurbağa şekilli bu LEGO Minecraft oyuncak ev, oyundan popüler karaktern figürleriyle birlikte gelir. LEGO Minecraft Kurbağa Evi, 8 yaş ve üzeri için bilgisayar oyunu sergilenen uygulamalı bir oyuncaktır.

Minecraft oyunu yedi çocuk için bir yapım oyuncağı olan Kurbağa Evi; yatak, masa, eşya yapma masası, ocak, sandık, kek ve bal gibi orijinal Minecraft ayrıntılarıyla dolu ve kolay erişim için çatısı açılır. Dışarıdaki odalarda pancar, buğday ve çiçek toplanabilecek bir çiftliğin yanı sıra sıra çocuk olta ve kürekli koyu meşe oyuncak bir tekneyle balık tutabileceği bir göl bulunur. 3 tür (yeşil, gri ve kahverengi) Kurbağa ile oyuncuların bildiği gibi Kurbağalarla özel bir etkileşimi olan bir Balçık var. Bu çok yönlü LEGO® Minecraft setinde bulunan bir Minecraft kahramanı, bir zombi ve üç uçlu mızrakta boğulmuş, sınırsız oyun aksiyonu ve rol yapma eğlencesi sunuyor. Genç model severler ayrıca kullanıcıların 3 boyutlu modelleri yakınlaştırmalarına, döndürmelerine ve ilerlemelerini takip etmelerine olanak sağlıyor ve LEGO Builder uygulamasını da çok sevecek.

Bataklık Kaşifi'ne, bir Minecraftçının ihtiyacı olan her şeyi içeren Kurbağa şeklinde bir ev inşa edin: yatak, eşya yapma masası, ocak, sandık, kek ve bal. Dışarıda pancar, buğday ve çiçek hasat sonuçta bir çiftlik var. Bir Zombi çıkarırsa elmas kılıçla onu savuşturduktan sonra tekneyle gölün karşısına karşı koyar. Ama üç uçlu mızrağıyla bir Boğulmuş ortaya çıktığında, heyecan verici macera devam ediyor!

 

Kurbağa şekilli bu LEGO Minecraft evi oyun seti, 8 yaş ve üzeri kız ve erkek çocuklar için orijinal detaylar, mafya karakterleri ve figürleriyle dolu.

Bu orijinal oyun setinde inşa edilen bir ev ve Minecraft karakterleri bulunur: Bataklık Kaşifi, bir zombi, boğulmuş, balçık ve 3 kurbağa. Mobilya, yiyecek, hasat edilecek çiftlik ürünleri, eşya yapma masası, ocak, sandık, olta (ve balık!), koyu meşe tekne oyuncak ve üç uçlu mızrak gibi popüler Minecraft aksesuarları içerir.

 

Çocuklar, sürükleyici bir yapım deneyimi için modeller 3 boyutlu yakınlaştırıp döndürmelerine, kodları kaydetmelerine ve ilerlemeyi takip etmelerine olanak sağlar, mevcut dijital araçlarla LEGO® Builder çalıştırılabilir. LEGO® Minecraft kitapları, LEGO yapım parçalarının uygulamalı yaratıcılığıyla hayat bulan moblar, sahneler ve özelliklerle çocukların popüler oyun keyfini çıkarmanın farklı bir yolu sunar

 

400 parçadan oluşur ve evin temizliği 11 cm, genişlik 22 cm, derinlik 17 cm'dir.

 

Parça sayısı: 400

Kutu ölçüsü: 38,2 x 26,2 x 56,5 cm

Ağırlık: 0,712 kg

Benzer Ürünler

Ürünler yükleniyor