Lego Yaratıcı Araçlar 11036 | Lego | Eğitici Oyuncaklar | Toolstoy
1.749,99 TL 1.549,99 TL
11%

Sepete Ekle
Saat 14.00'e Kadar     300 TL Üzeri            İnternete
   Aynı Gün Kargo      Ücretsiz Kargo         Özel Fiyat

  

 

5 yaş ve üzeri araç yedi çocuk, LEGO Classic Yaratıcı Araçlar yapımı ve oyun seti ile ödüllendirilir. Bu renkli araç yapım seti, çeşitli yapım parçalarının yanı sıra sınırsız şekilde yeniden inşa edilebilen renkli araçlar için basit rehberler içerir.

 

900 yapım parçası, özel parçalar ve 52 tekerlek, ayrıca çocuklar için kolay anlaşılır talimatlarla bir polis arabası, dondurma kamyonu, ATV, ön yazıcılar, kamyonet, station wagon, arazi aracı ve limuzin yapılabilir. Çocuklar daha sonra farklı ilişkiler, havalı ayrıntılar ve renkli ayrıntılar için birleştirmek için araçlarını kullanarak eğlenceli yeni yapıları yeniden inşa edebilir. Yaratıcı üretim geliştirilerek çocukların kendi tasarımlarını deneyebilirler. Serbest üretim eğlencesini hemen başlatmak için 10 yaratıcı fikirle ilham verildi. Talimatlar, çocuk modellerinin yakınlaştırmalarına, döndürmelerine ve ilerlemelerini takip etmelerine olanak sağlayan LEGO Builder dosyaları da bulunabilir.

 

LEGO Classic oyuncakların fikir ve ilhamla dolu ve anne-babaların çocuklarıyla yapım eğlencesini ve gelişimsel aşamalarını paylaşmasını sağlar.

 

Kemerlerinizi takın ve en havalı şekilde kişiselleştirin LEGO® araçları koleksiyonuyla eğlenin! Bir polis arabası, dondurma kamyonu, ATV, ön yazıcı, kamyonet, limuzin, arazi aracı ve station wagon yapın. Renkli yapımların bulunmadığı, özel parçaların ve 50'den fazla miktarı kullanarak aracınızı kişiselleştirin. Arabalarınızı daha da muhteşem hale getirecek 10 fikri finansal!

 

Genç araç severler, 5 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar için LEGO® Classic Yaratıcı Araçlar ile kendi araçlarını kişiselleştirebilir.

 

Çocuklar, yapım parçalarıyla bir polis arabası, dondurma kamyonu, ATV, ön yazıcı, kamyonet, station wagon, arazi aracı ve limuzin yapabilir. 52 tekerlek dahil özel parçalar ve basit, adım adım talimatları, özelliklerini araçlarını kişiselleştirmeye teşvik eder.

 

Çocukların yaratıcı yapımlarını bir üst seviyeye taşıyabilmeleri için serbest yapım eğlencesini hemen başlatacak 10 fikir içerir. Polis arabalarını, inşaat kamyonlarını, limuzinleri ve diğer araçlar yedi çocuk, doğumların yaşandığı, yılbaşında ya da başka herhangi bir zamanda bu yapım oyuncağını hediye olarak alında çok mutlu olacaktır

 

Limuzin modelin uzunluğu 9 cm olsa da araçlar, küçük model severinizin istediği kadar büyüyüp küçülebilir.

 

Parça sayısı: 900

Kutu ölçüsü: 38,2 x 26,2 x 9,4 cm

Ağırlık: 1,052 kg

Benzer Ürünler

Ürünler yükleniyor