Lego At ve Midilli Römorku 42634 | Lego | Eğitici Oyuncaklar | Toolstoy
579,99 TL

Sepete Ekle
Saat 14.00'e Kadar     300 TL Üzeri            İnternete
   Aynı Gün Kargo      Ücretsiz Kargo         Özel Fiyat

  

 

4 yaş ve üzeri kız ve erkek çocuklar için LEGO Friends At ve Midilli Römorku oyun seti ile farklı yaratıcı oyunlara başlayın. Hayali oyunlar yedi çocuk, arabayı ve römorku inşa ettikten sonra arkadaşlar Liann ve Zoya için maceralar yaratabilirler.

Çocuklar için bu hayvanın gelişiminde yaratıcı hediye, Liann için bir at, Zoya için bir midilli ve rol yapma faaliyetlerine fikir verecek oyuncak detayları içerir. Çocuklar, karakterlerin hayvanlarını tımar edip binmeye hazırlamasına yardımcı olabilir. Ormanda, at ve midillinin üzerinden atılabileceği devredilmiş bir ağaç bulurlar. Ata binerek geçen eğlenceli bir gün sonra arkadaşlar, atları lezzetli bir havuçla ödüllendirilir.

LEGO 4 oyuncak paketleri, parçaların yapım parçalarıyla değiştirilmesiyle eğlenceli bir yapım deneyimi sunmak üzere tasarlanmıştır. Çocukların oluşturabilecekleri sağlam bir sahne temel olan bir Başlangıç ??Yapım Parçası içerir. LEGO Builder uygulaması, bir üretim macerasında boyut ve çocuklara rehberlik eder, 3 boyutlu modelleri yakınlaştırmanıza ve döndürmenize, kayıtlarınızı kaydetmenize ve ilerlemenizi takip, rehabilitasyon olanaklarını tanır.

Liann ve Zoya ata binmeye gidiyor. Önce atı ve midilliyi römorka bindiriyor, sonra ormana gidiyorlar. Var olduklarında atları tımar edip binmeye hazırlanıyorlar. Atın ve midillinin üzerinden atlaması için engel olarak kullanabilecekleri devredilmiş bir ağaç buluyorlar. Eğlenceli bir günün sonunda arkadaşlar, atları lezzetli bir havuçla ödüllendiriliyor.

4 yaş ve üzeri kız ve erkek çocuklar için bu sette inşa edilen bir araba ve römorkta, Liann ve Zoya mini bebekleri bir arada, bir orta işaret ve aksesuarlar mevcut

Model yapmayı öğrenen çocuklar, 4 yaş ve üzeri yeni başlayan model severler için römork seti ile tasarlanmış bu oyuncakla harika bir başlangıç ??yapabilirler.

Çocuklar için bu yaratıcı hediye, çocukların yeni maceraları yaratırken, kayıtlı hayali oyunların keyfini çıkarması için Liann ve Zoya figürlerinin oyuncak yanı sıra bir at ve bir midilli içerir. Sette oyunlarını zenginleştirmek için eyer, havuç, elma, fırça ve kopya gibi çok sayıda aksesuar bulunur

 

Bu set, hayvan ve doğa hikayeleriyle oynatılan yedi çocuğunda ya da herhangi bir zamanda verilebilecek harika bir hediyedir.

 

Parça sayısı: 105

Kutu ölçüsü: 20,5 x 19,1 x 46 cm

Ağırlık:0,248 kg

Benzer Ürünler

Ürünler yükleniyor