Lego Çiftlik Hayvanı Veteriner Kliniği 42632 | Lego | Eğitici Oyuncaklar | Toolstoy
899,99 TL 844,99 TL
6%

Sepete Ekle
Saat 14.00'e Kadar     300 TL Üzeri            İnternete
   Aynı Gün Kargo      Ücretsiz Kargo         Özel Fiyat

  

 

LEGO Friends Çiftlik Hayvanı Veteriner Kliniği oyuncak seti ile 4 yaş ve üzeri çocuklara, hayvanlara bakım desteği edinin. Bu set, çocuklar için model oluşturma öğretici ve yaratıcı oyunları teşvik etmek için dahili bir veteriner kliniği, 2 adet mini bebek, 3 adet hayvan figürü ve veteriner aksesuarları içerir.

Bu veteriner oyuncak yapım seti, yedi çocuğu doktorlukla oynatmak için harika bir hediye fikridir. Sonbahar, veteriner Gabriela'nın yeni keçi hayvanlarına bakmasına yardımcı olurken çocukların kendi arkadaşlık hikayelerini yaşıyor. Hayvanları kayıt altına alındıktan sonra masa, tartı, bilgisayar ve ışık kullanılarak incelenebilirler. Ayrıca Sonbahar'ın hayvanlarına özel banyo yapıp lezzetli bir şeyler sunmasına yardım edebilirler.

Çocuklar için LEGO 4 yapım oyuncakları, çocukların yapım macerasına başlamalarına yardımcı daha büyük parçalar olan faydalı hızlı başlangıç ??parçaları içerir. LEGO Builder uygulamasıyla birlikte öğreticia kolay ve takip eden bir yapı macerası verin. Burada modeller 3 boyutlu yakınlaştırıp döndürebilir, parçaları kaydedebilir ve ilerlemelerini takip edebilirler.

LEGO Friends Çiftlik Hayvanı Veteriner Kliniği'nde Sonbahar ve veteriner Gabriela'ya hayvanların bakımını yaparken yardım edebilir misiniz? Bakın! Keçinin bebeğinin doğduğu. Hayvanları römorkla taşıyın ve masa, tartı, bilgisayar ve ışığı kullanarak muayene edin. Sonbaharda hayvanlara banyo yaptırıp lezzetli bir ikramlar verilir. Kendi küçük evi olan sevimli tavşana bakın!

Sette hayvanlara bakmayı yedi 4 yaş ve üzeri kız ve erkek çocuklar için 2 mini bebek, 3 hayvan kayıtlı ve çok sayıda hayali oyun merkezi bulunur. Model yapımı öğrenen çocuklar, bu yapım setiyle Sonbahar ve Gabriela'nın yeni doğumunu yapan keçiye bakmasına yardım ederken harika bir başlangıç ??yapabilir.

Bu setteki dahili römorkla çocuklar, yeni anne ve yavrularını giriş kemerinden veteriner kliniğine yolculuk hikayesini canlandırabilir. Sette bulunan LEGO Friends Autumn ve Gabriela, ayrıca yavru bir keçi ve tavşan figürüyle yaratıcı oyunlar hemen başlıyor.

Bu set, eczane aksesuarları, kiraz, çilek, arı, kurabiye, havuç, fincan ve şampuan paketi gibi oyuncak aksesuarları içerir. Kız ve erkek çocuklar için bu LEGO Friends seti, çiftlik hayvanlarını yedi çocuk için eğlenceli bir rol yapma faaliyeti oyuncağıdır.

161 parçalı setteki veteriner kliniğinin eşyaları 10 cm, genişlik 30 cm, derinlik 7 cm'dir.

 

Parça sayısı: 161

Kutu ölçüsü: 26,2 x 22,2 x 6,2 cm

Ağırlık: 0,46 kg

Benzer Ürünler

Ürünler yükleniyor