Lego İnşa Edilebilen Duygulu İnsanlar 10423 | Lego | Eğitici Oyuncaklar | Toolstoy
1.749,99 TL 1.539,99 TL
12%

Sepete Ekle
Saat 14.00'e Kadar     300 TL Üzeri            İnternete
   Aynı Gün Kargo      Ücretsiz Kargo         Özel Fiyat

  

 

LEGO DUPLO Kasabası İnşa Edilebilen Duygulu İnsanlar ile 3 yaş ve üzeri küçük çocukların oyunlarını doldurun. Meraklı minikler, insanların her şekil ve boyutta olabileceğini fark eder ve bu arkadaşlık oyuncağı, herkesin farklı görünsek de hepimizin arkadaşlarının neler yapabileceğini anlamalarını sağlar.

Bu kişiselleştirilebilir oyuncak, 5 adet inşa edilebilir karakter yapmak için 5 adet peruk ve 1 adet tekerlekli taban dahil 71 adet yapım parçası içerir. Küçük çocukların oyuncak gövdeleri, uzunlukları, uzunlukları ve uzunlukları sınırsız sayıda sevimli karakter oluştururken, hayali güçlerin uçuşa geçmesi gerçekleşir. 10 farklı yüz ile çocukların karakterleri değişebilir ve bu ifadelerin ne anlama geldiği anlatılabilir. Bu set, ayrıca yetişkinlerin küçük çocukların herkesin nasıl farklı olduğunu konuşması için harika bir sohbet başlatıcıdır!

Bu yapım oyuncağı, minik parmakların keşfi için farklı dayanıklılıklarda renkli oluşum parçaları içerir ve açık uçlu yaratıcılık küçük insanlara ellerine verir.

Küçük çocukların yaratıcılığını destekleyin ve genişlemelerine yardımcı olun. Okul öncesi çağdaki çocuklar, 5 karakter içinde yaşadıkları dünyaya yansıtılacak şekilde tekrar tekrar inşa edebilirler. Küçük çocuklar, setteki renkli yapım parçalarıyla ilginç karakterler inşa edebilir, 10 adet farklı ifadeli yüz de kendi başlarına öğrenmelerini sağlar.

Sosyal ve duygusal öğrenme için kişisel olarak yaşanabilir oyuncak LEGO DUPLO Kasabası İnşa Edilebilen Duygulu İnsanlar, 3 yaş ve üzeri insanların nasıl görülmelerini ve yaşadıklarını keşfetmelerini ve kendi başlarına tanınmalarını sağlar. Sınırsız oyun için yap-boz oyuncak farklı karma-yakıştır arkadaşlık eğlencesi için 5 inşa edilebilir karakter, 5 oyuncak peruk ve 10 yüz dahil 71 yapım parçası içerir.

Küçük çocuklar 5 oyuncak insanı inşa ederken; erkek çocuklarına, ne renk kıyafet giyeceklerine ve yüz ifadelerine karar verdiklerinde kendi başlarına tanırlar ve yeniliklerleri gelişir. 3 yaş ve üzeri çocuklar, karakterlerinin istediklerini görünümde yapabilirler ve tekerlekli taban sayesinde ayak yerine tekerlek bile takabilirler.

 

LEGO DUPLO oyuncakları, okul öncesindeki çağdaki çocukların kendilerini ifade ve küçük kas özelliklerini geliştirmek için özellikler tasarlanmıştır

 

71 parçalı set, boyları 13 cm'den 26 cm'ye kadar 5 şekil içerir.

 

Parça sayısı: 71

Kutu ölçüsü: 38,7 x 35,4 x 11,8 cm

Ağırlık: 1,253 kg

Benzer Ürünler

Ürünler yükleniyor