Lego City Acil Kurtarma Helikopteri 60405 | Lego | Eğitici Oyuncaklar | Toolstoy
579,99 TL

Sepete Ekle
Saat 14.00'e Kadar     300 TL Üzeri            İnternete
   Aynı Gün Kargo      Ücretsiz Kargo         Özel Fiyat

  

 

LEGO City Acil Durum Kurtarma Helikopteri oyun seti ile minik kahramanınızı destekler. 6 yaş ve üzeri için tasarlanan bu sette harika bir kokpit, dönen pervaneleri, açılan kargo bölmesi ve çalışan vinci olan oyuncak bir helikopter bulunuyor. Saatlerce aksiyon dolu oyunlar için yürüyüşçü, pilot ve kurtarma görevlisi minifigürlerini, oyuncak işaret fişeğini ve bir tutam hayal gücünü kaydetme yeterli.

 

LEGO Builder uygulamasıyla birlikte heyecan verici bir oyuncak yapım macerasına çıkın. Burada parçalar inceleyip kaydedebilir, kendi ilerlemesini takip edebilir, modeller inşa edilirken yakınlaştırılabilir, döndürülebilir ve her yönden görüntülenebilir.

 

LEGO City oyun paketleri, sınırsız yaratıcı oyunlar için tasarlanmış oyuncaklar, detaylı yapılar ve ilham verici karakterler içerir. Daha da büyük maceralar için bu eğlenceli set, LEGO City Harika Araçlar serisinden diğer setlerle (ayrıca satılır) birleştirilir.

 

Olamaz! Yalnız bir yürüyüşçünün dağlarda başı derde girdi. Bu, acil kurtarma helikopterine göre bir iş. Kuş bakışı görüşmek için gökyüzüne çıkın. Bakın, fişeği işaretleyin! Kurtarma görevlisini vinçle çalıştırır ve yaralı yürüyüşçüyü yukarıya doğru çeker. Güvenli bir şekilde helikopteri bindirdikten sonra bu muhteşem aracı en yakın mesafede uçurun ve bir sonraki görev için üsse gidin. Harika bir takım çalışması!

 

6 yaş ve üstü çocuklar için LEGO City Acil Kurtarma Helikopteri yapım setinde aksiyon dolu havadan kurtarma maceraları sizi bekliyor.

 

Çocukların oyuncak bir kurtarma helikopteri ve eğlenceli rol yapma faaliyetleri için pilot, yürüyüşçü ve kurtarma görevlisi minifigürleri yapmak için ihtiyaçları olan her şey var. Çocukların helikopterin pervaneleri dönebilir, kargo bölmesini açabilir ve içindeki minifigürlerle kurtarmayı gerçekleştirmek için vinci çalıştırılabilir.

 

Çocukların modelleri 3 boyutlu olarak yakınlaştırılıp döndürülebilir, üretim süreci takip edilebilir ve sanal oyun setlerini keşfedip kaydedilebilecek LEGO® Builder çalıştırmayı başlatabilir. Aksiyon dolu oyunların hayranları için sıradan kahramanlarınızı bu eğlenceli yapım seti ile ödüllendirin.

 

226 parçalı helikopter modelinin parçaları 9 cm, uzunluğu 31 cm, genişliği 26 cm'dir.

 

Parça sayısı: 226

Kutu ölçüsü: 26,2 x 19,1 x 6,1 cm

Ağırlık: 0,372 kg

Benzer Ürünler

Ürünler yükleniyor