Lego Duplo İlk Meyve Sebze Traktörü 10982 | Lego | Eğitici Oyuncaklar | Toolstoy
579,99 TL 539,99 TL
7%

Sepete Ekle
Saat 14.00'e Kadar     300 TL Üzeri            İnternete
   Aynı Gün Kargo      Ücretsiz Kargo         Özel Fiyat

  

 

Okul öncesi yaştaki çocuklar, sürülebilen traktör ve 3 römorkla meyve sebze hasadı yapan çiftçiye katılırlar. 18 ay ve üzeri çocuklar, meyve sebzelerin nasıl yetiştiğini öğrenirken ve bitkileri ‘büyütmek’ için yapım parçalarını üst üste dizerken motor becerileri gelişir. Bir sürü renk ayırma eğlencesi de var, okul öncesi yaştaki çocuklar, bitkileri aynı renkteki römorka koyabilir ya da yaratıcılıklarını ve kendini ifade becerilerini kullanarak renkleri karıştırabilir, hatta yüzleri bile değiştirebilir!

 

Öğrenmeyi eğlenceli hale getiren eğitici oyuncaklar! Tüm LEGO DUPLO oyuncakları, miniklerin erken becerilerini geliştirmek için eğlenceli hikayeler, canlı renkler, ilgi çekici karakterler ve çok sayıda detayla uzman bir şekilde tasarlanmıştır. Bu set, İlk Organik serisindeki diğer oyun setleriyle ve tüm diğer LEGO DUPLO modelleriyle uyumludur.

 

Okul öncesi yaştaki çocuklar, hasat yaptıklarını hayal ederken çiftlikte eğlenir. Bitkileri büyütürken üst üste dizme becerilerini geliştirir ve yiyeceği doğru renkteki römorkla eşleştirirken eğlenirler.

 

• Minik gurmeler için çiftlik oyunu: LEGO DUPLO İlk Meyve Sebze Traktörü, ince motor becerilerini geliştirir ve çocuklara bitkilerin nasıl büyüdüğünü öğretir.

 

• Küçük çocuklar için yiyecek oyuncakları; Sürülebilen bir traktör, 3 farklı renkte oyuncak römork, brokoli, domates ve ananas yapacak yapım parçaları, ayrıca genç bir çiftçi figürü içerir.

 

• Öğrenmeyi çocuklar için eğlenceli hale getiren oyuncaklar; Küçük çocuklar, sürülebilen traktörüyle meyve sebze hasadı yapan genç çiftçiye katılır ve meyve sebzeleri renkli römorklara ayırır.

 

• Çiftlik oyuncaklarını seven çocuklara hediye; 18 ay ve üzeri minik çiftçileri, doğum günleri, özel günler ya da sürprizler için bu eğitici çocuk oyuncağıyla ödüllendirin.

 

• Minik parmaklara geniş alan! Traktör ve römorkların toplam yüksekliği 17 cm, uzunluğu 45 cm, genişliği 7 cm’dir.

 

• Büyüyen hayal güçleri; Büyüyen Havucum (10981), Organik Manav (10983) ve Organik Bahçe (10984) oyuncaklarıyla miniğinizin organik yiyecek eğlencesini genişletin.

 

• Adım adım talimatlar: Bu set kolay anlaşılır resimli talimatlar içerir, dijital LEGO Builder uygulamasında da LEGO yapımıyla yeni tanışanların harika bir başlangıç yapması için dijital versiyonu bulunur.

 

• Birlikte yapın ve oynayın! Bu çiftlik oyun seti, anne babaları ve bakıcılarıyla modeller yapıp oynarken okul öncesi yaştaki çocukların ince motor becerilerini geliştirir, bitkiler ve sağlıklı besleme hakkında bilgi edinmelerini sağlar.

 

Parça sayısı: 19

Kutu ölçüsü: 35,4 x 19,1 x 9,1 cm

Ağırlık: 0,535 kg

Benzer Ürünler

Ürünler yükleniyor