Lego Shadow the Hedgehog Kaçışı 76995 | Lego | Eğitici Oyuncaklar | Toolstoy
699,99 TL 684,99 TL
2%

Sepete Ekle
Saat 14.00'e Kadar     300 TL Üzeri            İnternete
   Aynı Gün Kargo      Ücretsiz Kargo         Özel Fiyat

  

 

Shadow the Hedgehog hayranları ile 8 yaş ve üzeri çocuklar, bu LEGO® Sonic the Hedgehog oyuncak setiyle sınırsız hikayeler oluşturabilir ve eğlenceli bir Shadow the Hedgehog Kaçışı planlayabilir. En sevdikleri video oyunu karakterlerinden ilham alan çocuklar, seti inşa ederken heyecan verici kaçışlar hayal ettikten sonra Shadow’u laboratuvarın staz odasından kaçırırken, motosikletiyle düşen barikattan geçirirken, (Clucky’yi bırakan) Badnik RhinoBot’u yok edip kaçarken eğlenebilir. Bu set, hikaye anlatımını ateşleyecek oyun seçenekleriyle doludur. Çocuklar, Shadow’un motosikletle kaçmadan önce RhinoBot ile yüzleşebileceği eğlenceli yollar bulabilir.

 

Çocuklar için LEGO Sonic the Hedgehog™ oyuncaklarında hızlı aksiyon eğlencesi, oynamanın yaratıcı yollarıyla buluşuyor. Erkek ve kız çocuklarla Blue Blur’ün hayranları, 3 sevilen Sonic aksiyon figürüyle ilham verici sahneler yaratmaya bayılacak. Çocuklar ayrıca modelleri 3 boyutlu yakınlaştırıp döndürebilecekleri, setleri kaydedebilecekleri ve ilerlemeyi takip edebilecekleri LEGO Builder uygulamasıyla kolay ve sezgisel bir yapım macerasının keyfini çıkarabilir.;

 

Bu sette Shadow için bir motosiklet, ayrıca inşa edilebilen bir laboratuvar bölümü ve Clucky ile Badnik RhinoBot dahil video oyunundan karakterler bulunur.

 

Çocuklar için bu inşa edilebilen hediye, açılan staz odası ve kapanan bariyer gibi fonksiyonlarla erkek ve kız çocukların hikaye anlatmalı oyunlarını geliştirir.

 

Parçalarla inşa edilen laboratuvar ve motosiklet, çocuklara aksiyon ve macerayla ilham verir ve oyunun hayranlarının arkadaşlarına gösterebileceği ve sergileyebileceği bir hediyedir.

Tüm LEGO Sonic the Hedgehog™ oyun setleri, farklı karakterler ve hikaye olasılıklarıyla çocukları hızlı aksiyon eğlencesi ve yaratıcı oyunla tanıştırır.

Bu 196 parçalı oyuncak setindeki inşa edilebilen laboratuvar bölümünün yüksekliği 10 cm, genişliği 14 cm, derinliği 6 cm’dir.

Benzer Ürünler

Ürünler yükleniyor