Lego Duplo Günlük Rutinlerim Banyo Zamanı 10413 | Lego | Eğitici Oyuncaklar | Toolstoy
879,99 TL

Sepete Ekle
Saat 14.00'e Kadar     300 TL Üzeri            İnternete
   Aynı Gün Kargo      Ücretsiz Kargo         Özel Fiyat

  

 

Minikler için yemek ve yatma zamanları duygusal olabilir ama bu erken eğitim oyuncağı, küçük çocukların bu faaliyetleri sırasında büyüdüklerini ifade etmelerine olanak tanır. Sette birer yetişkin ve birer yavrudan oluşan 2 sevimli hayvan ailesi bulunmaktadır. Bir taraf mutlu, diğer taraf çoğalır iki ayrı ifade yüzsine sahip yavru kedi ve ayı figürleri, henüz konuşamayan küçük çocukların büyümelerini gösterebilirler.

LEGO DUPLO kitapları, oyunla öğrenmenin harika bir yoludur. Eğlenceli ve interaktif rol yapma faaliyetleri arasında anne babalar, oyuncak figürleri kullanarak küçük parçalardaki rutinlerin genişletilmesi açıklanabilir. Çocuklar, renkli oluşumları birleştirerek 2 oyuncak evi inşa ederken küçük kaslar gelişir. Bakımı kolaylaştırmak için her rutini ayrı ayrıdır.

LEGO DUPLO İlk Günlük Rutinlerim: Yemek ve Uyku Zamanı, küçük bölümlerdeki günlük rutinlerin arttırılmasının anlanması yardımcı olur. Bu renkli, eğlenceli oyuncak, bir kedi ile yavru ve bir ayı ile birlikte olmak üzere 2 hayvan ailesi yemeğini yer ve yatmaya hazırlanır. Okul öncesi yaştaki çocukların bu faaliyetleriyle ilgili ifadeleri değiştirmek için onun yavru hayvanının bir mutlu, bir de huysuz yüz ifadesi vardır.

LEGO DUPLO İlk Günlük Rutinlerim: Yemek ve Uyku Zamanı yapım seti, 18 ay ve üzeri çocukların önemli günlük aktiviteleri öğretilir. Küçük çocuklar ve anne babalar günlük rutinleri canlandırır, konuşma hakkında konuşur ve canlı olarak kaydedilen gelişmeleri tekrar tekrar oluşturur.

Yavru ayı ve yavru kedi oyuncaklarının mutlu ve mutlu yüzleri, konuşarak ifade edebilen çocukların rahatlığını sağlar.

 

28 parçalı setin yüksekliği 17 cm, genişliği 53 cm, derinliği 13 cm’dir.

 

Parça sayısı: 28

Kutu ölçüsü: 38,2 x 26,2 x 9,4 cm

Ağırlık: 0,74 kg

Benzer Ürünler

Ürünler yükleniyor