Lego Macaw Papağanları 31211 | Lego | Eğitici Oyuncaklar | Toolstoy
1.699,99 TL 1.559,99 TL
8%

Sepete Ekle
Saat 14.00'e Kadar     300 TL Üzeri            İnternete
   Aynı Gün Kargo      Ücretsiz Kargo         Özel Fiyat

  

 

Bu canlı LEGO Art Fauna Koleksiyonu – Amerika Papağanları Papağanları yapım seti ile evinize doğadan bir parça seçin. Mükemmel dekoratif ev eşyası hatıradır ve 2 bölüm modeliyle yetişkin model severlere göz kamaştırıcı, rengârenk bir kayıt kaydı sunar. Bu çerçeveler LEGO tablosu kendi başına duramaz ve duvarda sergilenecek şekilde tasarlanmıştır.

 

Parçalarla inşa edilen bu şık ve ayrılıklı papağan tablosu, biri çiçekli bir dala tünemiş sarı bir papağan, diğer kanatlarını açmış uçan pembe bir papağan olmak üzere 2 egzotik Amerika Papağanı Papağanını tasvir eder. Bu dekoratif ev hatıraları, 2 yapım talimatıyla birlikte gelir. Böylece LEGO hayranları, dinlendirici ve sosyal bir deneyimin parçası olarak papağanları sevdikleri yazılımları birlikte yapabilir.

 

Yetişkinler için LEGO Art yapım seti, büyüklere tatmin edici bir proje sunarak, kendi göz alıcı sanat ürünlerini yapım parçalarıyla oluşturmalarına, tatmin edici ve yaratıcı bir aktivitenin özelliklerini çıkarmalarına olanak tanır. Bu serideki diğer setler, müziğe, sanata, iç mimarlığa veya filmlere ilgi duyanlara hitap eder.

 

Amerika Papağanı Papağanları yapım seti ile evinize biraz renk ve doğa ayarı. Yapım bilgilerini kullanarak biri çiçekli bir dalda oturan, diğer havada kanatlarını açmış suüzülen 2 Macaw Papağanıyla güzel bir sahne birleştirir. Tek başınıza ya da arkadaşlarınızla tatmin edici bir üretim deneyiminden sonra bu göz kamaştırıcı çerçevelerz ve boyutlu tabloyu duvarınıza asın.

 

Setteki 644 LEGO yapım parçasını kullanarak biri çiçekli bir dala tünemiş, diğer kanatlarını açmış uçan 2 Macaw Papağanı ile renkli bir sahne birleştirme.

 

Bu çerçeveler LEGO tablo, kendi başına duramaz ve saklanacak şekilde asılmak üzere tasarlanmıştır. Bu değişiklik tablosunun içindeki 2 ayrı yapım talimatı sayesinde bir ebeveynle birlikte inşa edebilirsiniz. Her bir set, çocuklara evde ya da ofiste sergileyebilecekleri bir sanat eserini kendi elleriyle yazma imkanı verir.

 

644 parçalı sette 40 cm kalınlığında sarı bir papağan ve 35 cm kalınlığında pembe bir papağan bulunur.

 

Parça sayısı: 644

 

Kutu ölçüsü: 38,2 x 26,2 x 70,5 cm

 

Ağırlık: 0,923 kg

Benzer Ürünler

Ürünler yükleniyor