Lego City Yarış Arabası ve Araba Taşıyıcı Kamyon 60406 | Lego | Eğitici Oyuncaklar | Toolstoy
949,99 TL 847,99 TL
11%

Sepete Ekle
Saat 14.00'e Kadar     300 TL Üzeri            İnternete
   Aynı Gün Kargo      Ücretsiz Kargo         Özel Fiyat

  

 

Çocukların oyuncak araba ve kamyon sevgisini ateşlemek için mükemmel bir hediye olan LEGO City Yarış Arabası ve Araba Taşıyıcı Kamyon oyun seti ile heyecanı tırmandırın. 6 yaş ve üzeri için tasarlanan bu set, çalışan yükleme rampası olan bir yarış kamyonu ile alçak sıcaklıklı ve geniş çamurluklu, güneşli bir yarış arabası içerir. Sette ayrıca yarış sürücüsü ve kamyon sürücüsü minifigürleri için eğlenceli hikayeler ve maceralar da mevcut.

Bu Yarış Arabası ve Araba Taşıyıcı Kamyon oyun seti, kolay anlaşılır basılı bir yapım rehberine ve LEGO Builder'ın adım adım 3 boyutlu yapım talimatlarına sahiptir. Burada çocuklar, modelleri inşa ederken yakınlaştırabilir, döndürebilir ve ona bakabilir.

Çocuklar inanılmaz araçlar ve makinelere göre büyümeler ve LEGO City Harika Araçlar geliştirme paketleri sayesinde açık uçlu yaratıcı oyunlara ilham veren modeller ve eğlenceli karakterlerle bunları keşfetme olanağı bulurlar.

Yarış günü geldi ve ultra hızlı Yarış Arabası ve Araba Taşıyıcı Kamyon yola çıkmaya hazır. Yarış arabasının şık geniş tasarımına, mükemmel direksiyon hakimiyetine ve yol tutuşu için düşük çözümlere ve geniş çamurluklarına bakın. Güçlü araba taşıyıcının rampasını uzatın, arabayı sürerek kalkış yapın ve kamyonla yarış arabası arasında efsanevi aksiyonlu yarışlar için yakın yarış pistine geçiş yapın. Harika bir gün olacak!

Bu yapım setinde ne var? – Çocukların bir oyuncak yarış kamyonu, yarış arabası ve eğlenceli rol yapma faaliyetleri için 2 yarış sürücüsü inşa etmek için görünümleri olan her şey var.

Çocuklar, yarış kamyonunun rampasını indirip oyuncak yarış arabasını yükledikten sonra en yakın yarış pistinde sürekli kamyonla araba arasında heyecan verici yarışlar gerçekleştirebilir. Çocukların modelleri oyuncak 3 boyutlu olarak yakınlaştırılıp döndürülebilir, işlem süreci takip edilebilir ve sanal oyun setlerini keşfedip kaydedilebilir LEGO® Builder çalıştırılabilir.

Yarış arabalarını ve oyuncak kamyonları yedi 6 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar için bu araç yapım seti ile sıradan kahramanınızı ödüllendirin. Bu seti LEGO City serisinden diğer setlerle (ayrıca satılır) birleştirerek daha fazla eğlence ve macerayı ortaya çıkarın

328 parçalı oyun setindeki model araba taşıyıcının taşınabilir 7 cm, uzunluğu 17 cm, genişliği 6 cm'dir.

 

Parça sayısı: 328

Kutu ölçüsü: 26,2 x 22,2 x 6,2 cm

Ağırlık: 0,519 kg

Benzer Ürünler

Ürünler yükleniyor