Lego Minecraft Kaplumbağa Plaj Evi 21254 | Lego | Eğitici Oyuncaklar | Toolstoy
899,99 TL 819,99 TL
9%

Sepete Ekle
Saat 14.00'e Kadar     300 TL Üzeri            İnternete
   Aynı Gün Kargo      Ücretsiz Kargo         Özel Fiyat

  

 

Bir Minecraft kalesi şekli bu model evin içi Minecraft aksiyonu ve hayvan eğlencesinin dışıyla doludur. 3 ünlü karakter ve inşa edilecek harika bir yapı içeren LEGO® Minecraft Kaplumbağa Plaj Evi seti, 8 yaş ve üzeri çocuklar ve Minecraft oyuncuları için harika bir hediye fikridir.

 

Oyuncular; şartlar, fenerler, kapı, yatak, masa, eşya yapma masası ve ocak içeren kalabalığa şekilli bir Minecraft evi inşa eder. Kaldırılabilir çatı, içerideki kolay erişim sağlar. Dışarıda şeker kamışı, kalifiye yumurtaları ve kürekli bambu sal bulunan bir plaj vardır. Tanıdık Minecraft figürleri ve mobları şunları içerir: kasklı bir Kaplumbağa Dış görünüşlü Savaşçı, üç uçlu mızrak içeren bir Boğulmuş, deniz yosunu kemiren bir Kaplumbağa ve 3 yavru kaplumbağa. Oyunculara yönelik bu oyuncaklarda ayrıca bir dürbün ve harita bulunmaktadır. Aksiyonlu oyunlar, yaratıcı yapım ve hayvan bakımını sevenler, bu çok yönlü oyuncağa bayılacak. Ekstra dijital eğlence için LEGO Builder uygulaması, model severlerin modellerini yakınlaştırmalarına, döndürmelerine ve ilerlemelerini takip etmelerine olanak sağlar.

 

Kaplumbağa Dış Görünüşlü Savaşçı'ya Okyanus Biyomu'ndaki bir Minecraft adasında yaşayan karnını doyurmak, uyumak ve eşya yapmak için ihtiyaçları olan her şeyle dolu bir Kaplumbağa Plaj Evi inşa edin. Dışarıda yumurtalarını koruyan bir Kaplumbağaya deniz suyunu yiyebileceğiniz bir plaj var. Ama üç uçlu mızrak tutan bir Boğulmuş ortaya çıktığında bambu sala atıp bir sonraki maceranıza yelken açmadan önce onu yenmelisiniz.

 

Oyuncular ve çocuklar için bu hediye, simgeleşmiş Minecraft mob özellikleri içerir ve 8 yaş ve üzeri kız ve erkek çocuklar için çok yönlü bir yapım oyuncağıdır.

 

Dürbün, harita ve bambu sal gibi popüler Minecraft aksesuarları içerir. LEGO Minecraft kitapları, LEGO yapım parçalarının uygulamalı yaratıcılığıyla hayat bulan moblar, sahneler ve özelliklerle çocukların popüler oyun keyfini çıkarmanın farklı bir yolu sunar.

 

234 parçalı bu setin toplanması 5 cm, genişlik 24 cm, derinlik 16 cm'dir.

 

Parça sayısı: 234

 

Kutu ölçüsü: 26,2 x 19,1 x 6,1 cm

 

Ağırlık: 0,438 kg

Benzer Ürünler

Ürünler yükleniyor