Spider Man Titan Hero Serisi Özel Figür Spider Verse F6104 | Karakterler | Toolstoy
779,99 TL

Sepete Ekle
Saat 14.00'e Kadar     300 TL Üzeri            İnternete
   Aynı Gün Kargo      Ücretsiz Kargo         Özel Fiyat

  

 

Kendini istemeden de olsa çoklu evrendeki en iyi örümcek adama dönüştüren Spider-Man 2099 aksiyon figürüyle örümcek gücünü açığa çıkarma vakti!

 

Genetik bilimci olan Miguel O’Hara, orijinal Spider-Man’in yeteneklerini yaratmaya çalışırken meydana gelen bir patlama sonucu DNA'sının yarısı örümcek DNA'sı olarak kodlanmıştır. Bunun üzerine, kendine bir kostüm yaratır ve geleceğin Spider-Man'i olur. Süper insan dayanıklılığına, gücüne, hızına ve iyileşmesine sahip olmakla kalmaz ön kol kemiklerinden ağ fırlatır. Çok çeviktir ve dövüş sanatları konusunda uzman olduğu gibi dişlerinde ve pençelerinde zehir vardır.

 

Spider-Man: Across the Spider-Verse filminden ilham alan bu 30 cm aksiyon figürü ile çocuklar ağ fırlatma aksiyonunu ve macerasını hayal edebilecek. Filmden ilham alan tasarım ve detaylarının yanı sıra çoklu eklem noktalarıyla poz verdirebilme özelliği olan bu uzun boylu Spider-Man 2099 oyuncağı ile çocuklar süper kahraman olup dünyayı kötülere karşı koruyacak!

 

Çocuklar filmden en sevdikleri sahneleri yeniden canlandırabilir ya da kendi hikayesini oluşturup yeni maceralara yelken açabilir. Yeni hikayeler oluşturmak hayal güçlerinin ve yaratıcılıklarının gelişmesini desteklerken arkadaşlarıyla oynayacağı oyunlar sosyalleşme becerilerine katkı sağlar.

 

Kutu içerisinde 1 adet figür bulunmaktadır.

 

Ürün ölçüsü: 30 cm

 

Kutu ölçüsü: 15 x 7 x 30 cm

 

Ağırlık: 0,295 kg

 

Benzer Ürünler

Ürünler yükleniyor