Bakugan Legends Aydınlatma Topu 16 6065724 | Karakterler | Toolstoy
409,99 TL

Sepete Ekle
Saat 14.00'e Kadar     300 TL Üzeri            İnternete
   Aynı Gün Kargo      Ücretsiz Kargo         Özel Fiyat

  

 

Yepyeni Nova Bakugan figürleriyle dönüşümleri serbest bırakın! Savaşı parlatın ve savaşlarınızı bir sonraki seviyeye taşıyın. Bakugan'ınızı metal BakuCore'ların (ayrıca satılır) içinden geçirerek dönüştüğünü görün! Birlikte verilen açılış kartını kullanarak daha fazla oynama ve bonus kazanma yolu elde edin! Bakugan Legends, şaşırtıcı detaylar ve alan sembolleri ile yeni ve geri dönen karakterler içeriyor. Bu gizemli Bakugan'lar yeni şekillere sahiptir ve benzersiz bir dönüşüm geçirebilir ve böylece daha fazla savaş gücü elde edebilir. En sevdiğiniz karakterleri toplayın ve en sevdiğiniz Bakugan figürleri ve kartları koleksiyonlarıyla bir Bakugan savaşına katılın! Bakugan ustası olmaya cesaretin var mı? Bakugan; genç savaşçıların ve Bakugan adlı yaratıkların maceralarını konu alan dünyaca ünlü bir Japon çizgi filmidir. Genç savaşçılar Bakugan'ı kullanarak birbirleriyle yarışırlar. Bakugan'ın kendisi, ancak savaş alanında havaya atıldıktan sonra uygun şeklini alan, küresel bir formun içine alınmış güçlü yaratıklardır. 

 

Legends Nova Bakugan 6065724 İçerik ve Teknik Özellikleri

  • Her Bakugan altı alandan birine aittir: Pyrus - ateş, Haos - ışık, Ventus - rüzgar, Aquos - su, Darkus - karanlık, Yeraltı - toprak. Bakugan'ın yardımıyla yapılan yarışma, Best of the Best sıralamasının yaratıldığı bir spor biçimini alır.
  • 6 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.

 

ASORTİLİ ÜRÜN BİLGİLENDİRME: Ürün asortili olduğu için renk ve model stoğu değişkenlik göstermektedir. Siparişiniz sırasında, "Sipariş Notu" kısmına talep ettiğiniz rengi veya modeli belirtmeniz gerekmektedir. Seçtiğiniz 1 adet ürün tarafınıza gönderilecektir. Seçtiğiniz ürünün stoklarımızda bulunmaması durumunda müşteri hizmetleri temsilcimiz sizinle iletişime geçecektir. Renk veya model belirtmediğiniz takdirde stoğumuzda olan ürün gönderilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Benzer Ürünler

Ürünler yükleniyor