Clementoni Idea Işıltılı Tasarımlar 18716 | Bilim-Aktivite Setleri | Eğitici Oyuncaklar | Toolstoy
899,99 TL 779,99 TL
13%

Stokta Yok
Saat 14.00'e Kadar     300 TL Üzeri            İnternete
   Aynı Gün Kargo      Ücretsiz Kargo         Özel Fiyat

  

 

Boncuklardan sanat yapma vakti!

 

13 ayrı pakette bulunan boncuklarla birbirinden farklı tasarımlar oluşturabilirsin. Onları önce kutu içerisinde yer alan çift taraflı kağıda boncuk uygulama kalemlerin aracılığıyla yapıştırabilirsin. Çok sayıda renkli boncuğun olduğu için onlardan istediğin desenleri oluşturabilirsin. İstersen bir kedi istersen bir dinozor veya bir gitar! Oluşturduğun desen öylece kağıtta kalmak zorunda da değil. Onu telefonuna, kalem kutuna, çantana yapıştırabilir eğlenceyi eşyalarına yansıtabilirsin. Kutu içerisinde yer alan siyah kili tasarımınla bir araya getirebilir ve böylece adeta bir heykel yapabilirsin.

 

Crazy Idea Işıltılı Tasarımlar Hobi Seti, çocukların odaklanma becerilerini geliştirmeye, el beceriyle denemeler yapmaya ve el-göz koordinasyonunun gelişimine katkı sağlayacak modern ve yaratıcı bir aktivitedir.

 

Kutu içerisinde; bölmeli çalışma istasyonu, üzerinde çizimler/simgeler bulunan çift taraflı yapışkan kağıt, 13 paket renkli boncuk, çok amaçlı spatula, tepsi, 2 adet boncuk uygulama kalemi, yapışkan hamur, yapışkan harf ve numaralar, siyah kil ve eldiven, karton şablonlar ve resimli kullanım kılavuzu bulunmaktadır.

 

Kutu ölçüsü: 41,8 x 6 x 27,8 cm

 

Ağırlık: 0,418 kg

 

Benzer Ürünler

Ürünler yükleniyor